Online Mindful Walk

Mindful Walk workshop, online begeleid 

Hét perfecte team-uitje tussen de digitale meetings door. Kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd

en helpt medewerkers om energieker, productiever en stressbestendiger te worden.

De balans is zoek

Opgeslokt in back-to-back meetings achter het scherm. Amper tijd om te lunchen. Continue bereikbaar moeten zijn. De werkstress is en blijft hoog. Hoewel werknemers reistijd besparen, wordt deze tijd vervangen door nog meer te werken.

Het blijft een uitdaging om sporten en beweging te onderhouden. De lijn tussen werken en vrije tijd wordt steeds dunner. Er wordt een grote dosis aan zelfdiscipline van het individu gevraagd.

De werkgever kan hierin een belangrijke  rol gaan spelen. Door werknemers actief deel te laten nemen aan een Online Mindful Walk workshop hebben ze een stok achter de deur om in beweging te komen. 

Breathe Less Move More
Online Mindful Walk

Mindful Walk betekent bewust wandelen. Dit doen we door wandelen te combineren met ademhalings- en mindfulness-oefeningen. Het is effectief om de aandacht weg te halen bij stress. De geleerde oefeningen kunnen ook toegepast worden tijdens het werk en het dagelijkse leven.

Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats. Wandelend in de stad, het dorp, park, bos of door de weilanden.

Iedereen loopt individueel maar is toch online met andere teamleden verbonden. Ik sta als Mindful Walk instructeur constant in verbinding met de deelnemers.

Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jas en blijven de “oortjes” aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door leuke oefeningen die zij direct kunnen toepassen.

Na de ONLINE Mindful Walk workshop vindt een korte nabespreking plaats waarna de deelnemers weer fris en fruitig de dag kunnen vervolgen.

Dit gaan de deelnemers ervaren

Met een Mindful Walk workshop ervaren deelnemers meer energie, focus en aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Het is voor iedereen toegankelijk, makkelijk te leren en toe te passen. Ook geschikt tijdens een lunchwandeling met collega’s. De gemaakte ervaring kan de werknemeer weer meenemen in zijn werk en dagelijkse leven.

Bewustwording van ademhaling, lichaam en omgeving

Toename van focus, creativiteit

Rust in het hoofd

Stressreductie

Emotioneel en mentaal beter in balans

Meer energie en tevredenheid

Ontspanning

Teamspirit

Waardevol voor iedereen,

ongeacht de positie in de onderneming

Resultaten van eerdere ONLINE workshops

;

Ordina

“Graag nog een keer, was een hele mooie ervaring. Kracht van herhaling!”

;

Nike

“Het was een zeer geslaagde dag! Super dank voor de geweldige sessies die je hebt gegeven. Een van de hoogtepunten volgens mij!”

;

Kadaster Apeldoorn

“Rust van de hectiek van de dag. Ik heb geleerd hoe ik mijn ademhaling kan gebruiken om rust te krijgen. In het moment te zijn.”

;

Nike

“De begeleiding, de zinnen, de woorden die je gebruikte, perfect! Een welkome activiteit met ons werk!”

Hoe belangrijk is werknemerstevredenheid voor jullie?

Neem contact op voor alle details en een op jullie wensen afgestemd programma.